James Horner

Titanic (Music From The Motion Picture)

ז'אנרים: Stage & screen
לייבל: Music On Vinyl
פורמט: Vinyl
179.90 ש"ח

הוצאה: USA & Europe  
שנת הוצאה: 
ז'אנרים:  Stage & Screen
תתי ז'אנר:  Soundtrack, Score

פורמט: LP, Limited Edition | Vinyl, LP, Numbered2, Titanic (Music From The Motion Picture), James Horner, 2023, USA & Europe, Limited Edition

רשימת שירים:

A1. Never An Absolution 3:03
A2. Distant Memories 2:24
A3. Southampton 4:02
A4. Rose 2:52
A5. Leaving Port 3:26
B1. "Take Her To Sea, Mr. Murdoch" 4:31
B2. "Hard To Starboard" 6:52
B3. Unable To Stay, Unwilling To Leave 3:57
B4. The Sinking 5:05
C1. Death Of Titanic 8:26
C2. A Promise Kept 6:03
C3. A Life So Changed 2:13
D1. An Ocean Of Memories 7:85
D2. My Heart Will Go On (Love Theme From Titanic) 5:15
D3. Hymn To The Sea 6:26

Data provided by Discogs

אולי יעניין אותך גם