With Orchestra Live (Koningin Elisabethzaal 2012)

ז'אנרים: Classical, Electronic, Pop, Stage & screen
לייבל: Sony Music
פורמט: Vinyl
699.90 ש"ח

הוצאה: Europe  
שנת הוצאה: 
ז'אנרים:  Electronic, Pop, Classical, Stage & Screen
תתי ז'אנר:  Downtempo, Vocal

פורמט: LP, Album | Vinyl, LP, Numbered2, With Orchestra Live (Koningin Elisabethzaal 2012), Hooverphonic, 2021, Europe, Limited Edition

רשימת שירים:

A1. Battersea
A2. One Two Three
A3. Heartbroken
A4. The Night Before
A5. Club Montepulciano
A6. The Last Thing I Need Is You
B1. 2Wicky
B2. Anger Never Dies
B3. Unfinished Sympathy
B4. Expedition Impossible
B5. George's Café
C1. Happiness
C2. The World Is Mine
C3. Jackie Cane
C4. Mad About You
C5. Sometimes
D1. Vinegar & Salt
D2. Eden
D3. Renaissance Affair
D4. La Horse
D5. Danger Zone

Data provided by Discogs

אולי יעניין אותך גם