Sleep Party People


ז'אנרים: Electronic, Folk world & country
לייבל: Joyful Noise Recordings
פורמט: Vinyl
119.90 ש"ח

הוצאה: USA, Canada & Europe  
שנת הוצאה: 
ז'אנרים:  Electronic, Folk World & Country
תתי ז'אנר:  New Wave

פורמט: LP, Album | Vinyl, LP1, Lingering, Sleep Party People, 2017, USA, Canada & Europe

רשימת שירים:

A1. Figures
A2. The Missing Steps
A3. Fainting Spell
A4. Salix and His Soil
A5. Lingering Eyes
A6. Dissensions
B1. Limitations
B2. The Sound of His Daughter
B3. The Sun Will Open Its Core
B4. We Are There Together
B5. Odd Forms
B6. Vivid Dream

Data provided by Discogs

אולי יעניין אותך גם