Tommy Guerrero

A Little Bit Of Somethin'

ז'אנרים: Blues, Electronic, Funk / soul, Hip hop, Jazz, Latin, Rock
לייבל: Be With Records
פורמט: Vinyl
169.90 ש"ח

הוצאה: UK  
שנת הוצאה: 
ז'אנרים:  Electronic, Hip Hop, Jazz, Rock, Latin, Funk / Soul, Blues
תתי ז'אנר:  Downtempo, Ambient, Blues Rock, Funk, Latin, Lo-Fi, Hip Hop, Soul

פורמט: LP, Deluxe Edition | Vinyl, LP2, A Little Bit Of Somethin', Tommy Guerrero, 2017, UK, Deluxe Edition

רשימת שירים:

A1. Blue Masses
A2. Four Trk Samba
A3. Tiny
A4. Numb Millenium
B1. 100 Years
B2. Pescadito
B3. Azucar
C1. Flux And Meter
C2. It's Raining Again
C3. Today Like Everyday
C4. Soul Miner
D1. As The Sea Hold Creatures Vast And True
D2. So Blue It's Black
D3. Little Chin

Data provided by Discogs

אולי יעניין אותך גם