Markey Funk


ז'אנרים: Electronic, Funk / soul, Stage & screen
לייבל: Agitação Popular
פורמט: Vinyl
89.90 ש"ח

הוצאה: Israel  
שנת הוצאה: 
ז'אנרים:  Electronic, Funk / Soul, Stage & Screen
תתי ז'אנר:  Psychedelic, Instrumental, Abstract, Soundtrack, Funk

פורמט: LP, Album | Vinyl, LP1, Instinct, Markey Funk, 2016, Israel, Limited Edition

רשימת שירים:

A1. Chapter I. Hide-and-Seek 3:02
A2. Chapter II. The Unknown 3:33
A3. Chapter III. Clairvoyance 3:07
A4. Chapter IV. Small Steps 2:19
A5. Chapter V. House 4:10
A6. Chapter VI. Vertigo 3:08
B1. Chapter VII. Face To Face 5:14
B2. Chapter VIII. "That Which Is Behind Me..." 3:40
B3. Chapter IX. Escape 3:14
B4. Chapter X. Sirens' Call 1:35
B5. Chapter XI. Pressure 3:50
B6. Chapter XII. Breathe 2:19

Data provided by Discogs

אולי יעניין אותך גם