Ponderosa Twins + One

2+2+1= Ponderosa Twins Plus One

ז'אנרים: Funk / soul
לייבל: Numero Group
פורמט: Vinyl
149.90 ש"ח

הוצאה: US  
שנת הוצאה: 
ז'אנרים:  Funk / Soul
תתי ז'אנר:  

פורמט: LP, Album | Vinyl, LP1, 2+2+1= Ponderosa Twins Plus One, Ponderosa Twins + One, 2022, US

רשימת שירים:

A1. Love You While You Wait
A2. Hey Girl
A3. Turn Around You Fool
A4. Touchdown
A5. That’s What I’ll Do
A6. Bound
A7. He Didn’t Make The Mountains Too High
B1. You Send Me
B2. Take Me Back
B3. Like The Big Boys
B4. Dad, I Love Her
B5. I Remember You
B6. Mama’s Little Baby
B7. That’s What I’ll Do

Data provided by Discogs

אולי יעניין אותך גם