The Black Lips

200 Million Thousand

ז'אנרים: Rock
לייבל: In The Red Recordings
פורמט: Vinyl
119.90 ש"ח

הוצאה: US  
שנת הוצאה: 
ז'אנרים:  Rock
תתי ז'אנר:  Garage Rock

פורמט: LP, Album | Vinyl, LP1, 200 Million Thousand, Black Lips, The, 2011, US

רשימת שירים:

A1. Take My Heart
A2. Drugs
A3. Starting Over
A4. Let It Grow
A5. Trapped In A Basement
A6. Short Fuse
A7. I'll Be With You
B1. Big Black Baby Jesus Of Today
B2. Again & Again
B3. Old Man
B4. The Drop I Hold
B5. Body Combat
B6. Elijah
B7. I Saw God
B8. Meltdown (Vinyl Bonus Track)

Data provided by Discogs

אולי יעניין אותך גם