Sufjan Stevens & Angelo De Augustine

A Beginner's Mind

ז'אנרים: Folk world & country, Pop, Rock
לייבל: Asthmatic Kitty Records
פורמט: Vinyl
139.90 ש"ח

הוצאה: USA & Canada  
שנת הוצאה: 
ז'אנרים:  Rock, Pop, Folk World & Country
תתי ז'אנר:  

פורמט: LP, Album | Vinyl, LP1, A Beginner's Mind, Sufjan Stevens & Angelo De Augustine, 2021, USA & Canada

רשימת שירים:

A1. Reach Out
A2. Lady Macbeth In Chains
A3. Back To Oz
A4. The Pillar Of Souls
A5. You Give Death A Bad Name
A6. Beginner's Mind
A7. Olympus
B8. Murder And Crime
B9. (This Is) The Thing
B10. It's Your Own Body And Mind
B11. Lost In The World
B12. Fictional California
B13. Cimmerian Shade
B14. Lacrimae

Data provided by Discogs

אולי יעניין אותך גם