The Mountain Goats

All Eternals Deck

ז'אנרים: Folk world & country, Rock
לייבל: Merge Records
פורמט: Vinyl
129.90 ש"ח

הוצאה: US  
שנת הוצאה: 
29 Mar 2011
ז'אנרים:  Rock, Folk World & Country
תתי ז'אנר:  Folk Rock, Lo-Fi, Indie Rock, Folk

פורמט: LP, Album | Vinyl, LP1, All Eternals Deck, Mountain Goats, The, 2011, US

רשימת שירים:

A1. Damn These Vampires
A2. Birth Of Serpents
A3. Estate Sale Sign
A4. Age Of Kings
A5. The Autopsy Garland
A6. Beautiful Gas Mask
B1. High Hawk Season
B2. Prowl Great Cain
B3. Sourdoire Valley Song
B4. Outer Scorpion Squadron
B5. For Charles Bronson
B6. Never Quite Free
B7. Liza Forever Minnelli

Data provided by Discogs
Product listed via Disconnect

אולי יעניין אותך גם