All That Jazz (Music From The Original Motion Picture Soundtrack)

ז'אנרים: Funk / soul, Jazz, Stage & screen
לייבל: Music On Vinyl
פורמט: Vinyl
149.90 ש"ח

הוצאה: Europe  
שנת הוצאה: 
04 May 2018
ז'אנרים:  Jazz, Funk / Soul, Stage & Screen
תתי ז'אנר:  Soundtrack, Musical

פורמט: LP, Album | Vinyl, LP, Numbered1, All That Jazz (Music From The Original Motion Picture Soundtrack), Various, 2018, Europe, Limited Edition

רשימת שירים:

A1. Main Title (Instrumental) 0:18
A2. On Broadway 6:21
A3. Michelle (Instrumental) 2:50
A4. Take Off With Us 6:53
A5. Vivaldi Concert In G (Instrumental) 2:55
A6. Ponte Vecchio (Instrumental) 2:36
A7. Everything Old Is New Again 2:17
B1. South Mt. Sinai Parade (Instrumental) 3:39
B2. After You've Gone 1:24
B3. There'll Be Some Changes Made 1:24
B4. Who's Sorry Now 1:50
B5. Some Of These Days 2:13
B6. Going Home Now (Instrumental) 1:00
B7. Bye Bye Love 9:34

Data provided by Discogs
Product listed via Disconnect

אולי יעניין אותך גם