Around The Next Dream

ז'אנרים: Blues, Rock
לייבל: Music On Vinyl
פורמט: Vinyl
159.90 ש"ח

הוצאה: Europe  
שנת הוצאה: 
ז'אנרים:  Rock, Blues
תתי ז'אנר:  Folk Rock

פורמט: LP, Album | Vinyl, LP2, Around The Next Dream, BBM (5), 2021, Europe

רשימת שירים:

A1. Waiting In The Wings
A2. City Of Gold
A3. Where In The World
A4. Can't Fool The Blues
B1. High Cost Of Loving
B2. Glory Days
B3. Why Does Love (Have To Go Wrong?)
C1. Naked Flame
C2. I Wonder Why (Are You So Mean To Me)
C3. Wrong Side Of Town
C4. Danger Zone (Bonus Track)
D1. The World Keeps On Turnin’ (Bonus Track)
D2. Sittin’ On Top Of The World (Live) (Bonus Track)
D3. I Wonder Why (Are You So Mean To Me?) (Live) (Bonus Track)

Data provided by Discogs

אולי יעניין אותך גם