Blinded By The Light: Original Motion Picture Soundtrack

ז'אנרים: Pop, Rock, Stage & screen
לייבל: Columbia
פורמט: Vinyl
89.90 ש"ח

הוצאה: Europe  
שנת הוצאה: 
ז'אנרים:  Rock, Pop, Stage & Screen
תתי ז'אנר:  Soundtrack, Classic Rock, Pop Rock

פורמט: LP, Album | Vinyl, LP2, Blinded By The Light: Original Motion Picture Soundtrack, Various, 2019, Europe, Limited Edition

רשימת שירים:

A1. Ode To Javed / Javed's Poem
A2. It's A Sin
A3. The Sun Always Shines On T.V.
A4. "The Boss Of Us All"
A5. Dancing In The Dark
A6. "You Should Be Listening To Our Music"
A7. "I Never Knew Music Could Be Like This"
A8. The River [Live] [Previously Unreleased]
B1. "Number One Paki Film"
B2. Badlands
B3. Cover Me
B4. Thunder Road [Live]
B5. Get Out Of My Way Fascist (Pigs)
B6. "Do It For Me"
B7. Prove It All Night
C1. Hungry Heart
C2. "You, Me... And Bruce"
C3. Because The Night
C4. Maar Chadapa
C5. The Promised Land [Live, Acoustic] [Previously Unreleased]
D1. Blinded By The Light
D2. Born To Run
D3. I Will Stand By You [Previously Unreleased]
D4. For You My Love

Data provided by Discogs

אולי יעניין אותך גם