ז'אנרים: Electronic
לייבל: Temporary Residence Limited
פורמט: Vinyl
139.90 ש"ח

הוצאה: US  
שנת הוצאה: 
ז'אנרים:  Electronic
תתי ז'אנר:  Modern Classical, Ambient

פורמט: LP, Album | Vinyl, LP2, Copia, Eluvium, 2017, US

רשימת שירים:

A1. Amreik 3:18
A2. Indoor Swimming At The Space Station 10:29
A3. Seeing You Off The Edges 5:03
B1. Prelude For Time Feelers 5:48
B2. Requiem On Frankfort Ave. 2:41
B3. Radio Ballet 3:12
B4. (Intermission) 0:50
C1. After Nature 1:51
C2. Reciting The Airships 4:35
C3. Ostinato 6:08
D1. Hymn #1 1:31
D2. Repose In Blue 9:18

Data provided by Discogs

אולי יעניין אותך גם