Cream BBC 1966 -1967

ז'אנרים: Blues, Rock
לייבל: No Kidding
פורמט: Vinyl
149.90 ש"ח

הוצאה: UK  
שנת הוצאה: 
ז'אנרים:  Rock, Blues
תתי ז'אנר:  Electric Blues

פורמט: LP, Limited Edition | Vinyl, LP1, Cream BBC 1966 -1967, Cream (2), 2018, UK, Limited Edition

רשימת שירים:

. November 8, 1966
A1. Sweet Wine
A2. Interview To Eric Clapton
A3. Wrapping Paper
. December, 1966
A4. Lawdy Mama
A5. Traintime
. January 10, 1967
A6. Interview To Eric Clapton
A7. I Feel Free
A8. N.S.U
A9. Four Until Late
. May 30, 1967
B1. Strange Brew
B2. Interview To Eric Clapton
B3. Tales Of Brave Ulysses
B4. We'Re Going Wrong
. October 24, 1967
B5. Interview To Eric Clapton
B6. Born Under A Bad Sign
B7. Outside Womens Blues
B8. Take It Back

Data provided by Discogs

אולי יעניין אותך גם