François De Roubaix

Daughters Of Darkness - Les Lèvres Rouges (Original Soundtrack)

ז'אנרים: Stage & screen
לייבל: Music On Vinyl
פורמט: Vinyl
169.90 ש"ח

הוצאה: Europe  
שנת הוצאה: 
ז'אנרים:  Stage & Screen
תתי ז'אנר:  Soundtrack

פורמט: LP, Album | Vinyl, LP1, Daughters Of Darkness - Les Lèvres Rouges (Original Soundtrack), François De Roubaix, 2022, Europe

רשימת שירים:

A1. Daughters Of Darkness (Opening) 1:09
A2. Love On The Rails 1:40
A3. Red Lips 3:08
A4. Arrival At The Manor 1:46
A5. Countess Bathory (Halo) 0:51
A6. Ballad In Bruges 2:09
A7. The Countess And The Inspector 1:38
A8. Tale Of Torture And Vampires 1:16
A9. Valérie, Ilona And Stefaan 1:19
A10. The Dunes Of Ostend, Flagellation 2:17
B1. The Countess Kiss 1:44
B2. The Countess Bite 2:13
B3. The Phantom Organ And Piano 3:15
B4. Pursuit On The Dunes Of Ostend 3:05
B5. Accident And Cymbalum 2:54
B6. Daughters Of Darkness (Ending) 1:18
. Bonus (Not Used In The Movie)
B7. The Bruges Band 1:34
B8. Dracula 68 Woodstock (Of Fish And Men) 1:07

Data provided by Discogs

אולי יעניין אותך גם