De La Soul

De La Soul Is Dead

ז'אנרים: Hip hop
לייבל: Chrysalis Records
פורמט: Vinyl
189.90 ש"ח

הוצאה: Worldwide  
שנת הוצאה: 
07 Apr 2023
ז'אנרים:  Hip Hop
תתי ז'אנר:  Jazzy Hip-Hop

פורמט: LP, Album | Vinyl, LP2, De La Soul Is Dead, De La Soul, 2023, Worldwide

רשימת שירים:

A1. Intro 2:14
A2. Oodles Of O's 3:32
A3. Talkin' Bout Hey Love 2:27
A4. Pease Porridge 5:01
A5. Skit 1 0:25
A6. Johnny's Dead AKA Vincent Mason (Live From The BK Lounge) 1:56
A7. A Rollerskating Jam Named "Saturdays" 4:02
B1. WRMS' Dedication To The Bitty 0:46
B2. Bitties In The BK Lounge 5:39
B3. Skit 2 0:30
B4. My Brother's A Basehead 4:20
B5. Let, Let Me In 3:25
B6. Afro Connections At A Hi 5 (In The Eyes Of The Hoodlum) 4:03
C1. Rap De Rap Show 2:19
C2. Millie Pulled A Pistol On Santa 4:09
C3. Who Do U Worship? 1:59
C4. Skit 3 0:32
C5. Kicked Out The House 1:55
C6. Pass The Plugs 3:29
C7. Not Over Till The Fat Lady Plays The Demo 1:29
D1. Ring Ring Ring (Ha Ha Hey) 5:05
D2. WRMS: Cat's In Control 0:33
D3. Skit 4 0:12
D4. Shwingalokate 4:13
D5. Fanatic Of The B Word 4:09
D6. Keepin' The Faith 4:44
D7. Skit 5 0:32

Data provided by Discogs
Product listed via Disconnect

אולי יעניין אותך גם