The Mountain Goats


ז'אנרים: Folk world & country, Rock
לייבל: Merge Records
פורמט: CD
69.90 ש"ח

הוצאה: USA & Canada  
שנת הוצאה: 
ז'אנרים:  Rock, Folk World & Country
תתי ז'אנר:  

פורמט: Album | CD1, Goths, Mountain Goats, The, 2017, USA & Canada

רשימת שירים:

1. Rain In Soho
2. Andrew Eldritch Is Moving Back To Leeds
3. The Grey Ring And The Silver Flame Attunement
4. We Do It Different On The West Coast
5. Unicorn Tolerance
6. Stench Of The Unburied
7. Wear Black
8. Paid In Cocaine
9. Rage Of Travers
10. Shelved
11. For The Portuguese Goth Metal Bands
12. Abandoned Flesh

Data provided by Discogs

אולי יעניין אותך גם