Big Boys

Lullabies Help The Brain Grow

ז'אנרים: Rock
לייבל: Touch And Go
פורמט: Vinyl
149.90 ש"ח

הוצאה: US  
שנת הוצאה: 
ז'אנרים:  Rock
תתי ז'אנר:  Punk, Hardcore

פורמט: LP, Album | Vinyl, LP1, Lullabies Help The Brain Grow, Big Boys (2), 2024, US, Limited Edition

רשימת שירים:

1. We Got Your Money
2. Lesson
3. Funk Off
4. I'm Sorry
5. We're Not In It To Lose
6. Sound On Sound
7. Fight Back
8. Brickwall
9. Jump The Fence
10. Assault
11. Manipulation
12. Same Old Blues
13. Gator Fuckin
14. White Nigger
15. Baby Let's Play God

Data provided by Discogs
Product listed via Disconnect

אולי יעניין אותך גם