John Paesano

Marvel's Spider-Man Original Video Game Soundtrack

ז'אנרים: Stage & screen
לייבל: Mondo
פורמט: Vinyl
299.90 ש"ח

הוצאה: US  
שנת הוצאה: 
ז'אנרים:  Stage & Screen
תתי ז'אנר:  Soundtrack, Video Game Music

פורמט: LP | Vinyl, VinylMarvel's Spider-Man Original Video Game Soundtrack, John Paesano, 2018, US

רשימת שירים:

A1. Spider-Man
A2. Eight Years In The Making
A3. Inside The Numbers
A4. The Golden Age
A5. Examine
A6. Shocking Turn Of Events
A7. All The King's Men
B1. City Of Hope
B2. The Man He Was
B3. Webbed From The Shadows
B4. Stone Cold
B5. City On Alert
B6. The Breakthrough
B7. The Demon He Became
C1. Worlds Colliding
C2. Anything For A Story
C3. Chasing Down The Devil
C4. International Support
C5. The Sinister Six
C6. The Mastermind
D1. Negative View
D2. No Going Back
D3. Renewed Rivalries
D4. Destroying Your Own Creation
D5. The Final Lesson
D6. Responsibility
D7. Behind The Mask

Data provided by Discogs

אולי יעניין אותך גם