Sylvie Simmons


ז'אנרים: Folk world & country, Rock
לייבל: Light In The Attic
פורמט: Vinyl
119.90 ש"ח

הוצאה: US  
שנת הוצאה: 
ז'אנרים:  Rock, Folk World & Country
תתי ז'אנר:  Folk, Folk Rock

פורמט: LP, Album | Vinyl, LP1, Sylvie, Sylvie Simmons, 2014, US

רשימת שירים:

A1. Moon Over Chinatown
A2. My Lips Still Taste Of You
A3. Hard Act To Follow
A4. Lonely Cowgirl
A5. Town Called Regret
A6. The Rose You Left Me
B1. Midnight Cowboy
B2. Life Goes Bad (When Love Goes Wrong)
B3. Who Knows Where Time Goes
B4. You Are In My Arms
B5. Rhythm Of The Rain
B6. Midnight Cowboy (Reprise)

Data provided by Discogs

אולי יעניין אותך גם