Al Jolson

The Golden Years Of Al Jolson - CD 3

ז'אנרים: Jazz, Pop
לייבל: The Soho Collection
פורמט: CD
10 ש"ח 29.90 ש"ח

הוצאה: UK  
שנת הוצאה: 
ז'אנרים:  Jazz, Pop
תתי ז'אנר:  Vocal

פורמט: Compilation | CD, Compilation1, The Golden Years Of Al Jolson - CD 3, Al Jolson, 2005, UK

רשימת שירים:

1. If I Only Had A Match
2. The Anniversary Song
3. Liza (All The Clouds Roll Away)
4. Tonight's My Night With Baby
5. After You've Gone
6. Little Pal
7. I Only Have Eyes For You
8. My Mother's Rosary
9. God's Country
10. Let's Go West Again
11. In Our House
12. It All Depends On You
13. Four Walls
14. Blue River
15. Carolina In The Morning
16. I'm In Seventh Heaven
17. Down In The Sheltering Palms
18. Mother Of Mine, I Still Have You
19. At Peace With The World
20. You Are Too Beautiful

Data provided by Discogs
Product listed via Disconnect

אולי יעניין אותך גם