The Runners Four

ז'אנרים: Rock
לייבל: Joyful Noise Recordings
פורמט: Vinyl
179.90 ש"ח

הוצאה: US  
שנת הוצאה: 
27 Oct 2023
ז'אנרים:  Rock
תתי ז'אנר:  Alternative Rock, Noise, Experimental

פורמט: LP | All Media, All MediaThe Runners Four, Deerhoof, 2023, US

רשימת שירים:

A1. Chatterboxes
A2. Twin Killers
A3. Running Thoughts
A4. Vivid Cheek Love Song
A5. O'Malley, Former Underdog
A6. Odyssey
B1. Wrong Time Capsule
B2. Spirit Ditties Of No Tone
B3. Scream Team
B4. You Can See
C1. Midnight Bicycle Mystery
C2. After Me The Deluge
C3. Siriustar
C4. Lemon And Little Lemon
C5. Lightning Rod, Run
D1. Bone Dry
D2. News From A Bird
D3. Spy On You
D4. You're Our Two
D5. Rrrrrrright

Data provided by Discogs
Product listed via Disconnect

אולי יעניין אותך גם