Howard Shore

The Silence Of The Lambs (Expanded Original Motion Picture Soundtrack)

ז'אנרים: Classical, Electronic, Stage & screen
לייבל: Mondo (3)
פורמט: Vinyl
349.90 ש"ח

הוצאה: US  
שנת הוצאה: 
ז'אנרים:  Electronic, Classical, Stage & Screen
תתי ז'אנר:  Soundtrack

פורמט: LP, Reissue | Vinyl, LP2, The Silence Of The Lambs (Expanded Original Motion Picture Soundtrack), Howard Shore, 2019, US

רשימת שירים:

A1. Main Title
A2. Bulletin Board
A3. Visit To Lecter / You Look Like A Rube
A4. Miggs
A5. First Flashback / FBI Montage
A6. Clarice (Film Version)
A7. I'll Help You
B8. The Abduction
B9. West Virginia Car Ride
B10. Rock Of Ages Flashback
B11. The Bug Cocoon / Washington
B12. Death Head Moth
B13. Quid Pro Quo, Yes Or No
B14. Lecter In Memphis
C15. Lambs Screaming
C16. Lecter Escapes
C17. Laundromat
C18. Belvedere, Ohio
D19. To Calumet City
D20. The Moth
D21. The Cellar
D22. Finale

Data provided by Discogs

אולי יעניין אותך גם