Angelo De Augustine


ז'אנרים: Folk world & country
לייבל: Asthmatic Kitty Records
פורמט: Vinyl
119.90 ש"ח

הוצאה: USA, Canada & Europe  
שנת הוצאה: 
ז'אנרים:  Folk World & Country
תתי ז'אנר:  Folk

פורמט: LP, Album | Vinyl, LP1, Tomb, Angelo De Augustine, 2019, USA, Canada & Europe

רשימת שירים:

A1. Tomb
A2. All To The Wind
A3. You Needed Love, I Needed You
A4. I Could Be Wrong
A5. Tide
A6. Kaitlin
B1. Time
B2. Somewhere Far Away From Home
B3. Wanderer
B4. A Good Man’s Light
B5. Bird Has Flown
B6. All Your Life

Data provided by Discogs

אולי יעניין אותך גם