Under The Weather

ז'אנרים: Electronic, Funk / soul, Pop
לייבל: SHHOAMKEE Records
פורמט: Vinyl
60 ש"ח 119.90 ש"ח

הוצאה: US  
שנת הוצאה: 
10 Sep 2021
ז'אנרים:  Electronic, Funk / Soul, Pop
תתי ז'אנר:  Indie Pop, Lo-Fi, Soul

פורמט: LP, Album | Vinyl, LP1, Under The Weather, Homeshake, 2021, US, Limited Edition

רשימת שירים:

A1. Wake Up!
A2. Feel Better
A3. Vacuum
A4. I Know I Know I Know
A5. Inaminit
A6. Careful
B1. Mindless
B2. Spendit
B3. Half Asleep After The Movies
B4. Passenger Seat
B5. Tenter Hooks
B6. Reboot!

Data provided by Discogs
Product listed via Disconnect

אולי יעניין אותך גם