Billie Eilish

When We All Fall Asleep, Where Do We Go?

ז'אנרים: Electronic, Pop
לייבל: Darkroom
פורמט: Box Set
449.90 ש"ח

הוצאה: USA & Europe  
שנת הוצאה: 
ז'אנרים:  Electronic, Pop
תתי ז'אנר:  Trap, Indie Pop

פורמט:  | Box Set, Box SetWhen We All Fall Asleep, Where Do We Go?, Billie Eilish, 2019, USA & Europe

רשימת שירים:

A. !!!!!!!
B. Bad Guy
C. Xanny
D. You Should See Me In A Crown
E. All The Good Girls Go To Hell
F. Wish You Were Gay
G. When The Party's Over
H. 8
I. My Strange Addiction
J. Bury A Friend
K. Ilomilo
L. Listen Before I Go
M. I Love You
N. Goodbye

Data provided by Discogs

אולי יעניין אותך גם